Liceul Voltaire din Craiova desemnat „Liceul anului” în cadrul Competiției Tinereții

1611

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dolj şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Dolj au organizat astăzi, 4 iunie 2018, în Sala Albastră din cadrul Universităţii din Craiova, într-un cadru festiv, acţiunea de decernare a premiilor din cadrul Competiţiei Tinereţii, ediţia a X a. Titlul de “Liceul Anului” a fost câştigat, pentru a doua oară consecutive, de către Liceul Voltaire din Craiova, cu 1469,12 puncte.
Locul II a fost ocupat de Colegiul Naţional Elena Cuza cu 1371,38 puncte, locul III de Colegiul Naţional Nicolae Titulescu cu 1234,74 puncte, în timp ce menţiunea a fost acordată Liceului Traian Vuia care a acumulat 1202,36 puncte. De asemenea, premii speciale au fost acordate Colegiului Naţional Carol I, Liceului Teoretic Tudor Arghezi, Colegiului Naţional Militar Tudor Vladimirescu. Precizăm că în cursa pentru Liceul Anului, în anul şcolar 2017 – 2018, s-au înscris 16 licee din judeţul Dolj.
Partenerii organizatorilor în desfăşurarea amplului concurs au fost: Consiliul Judeţean Dolj, Primăria Municipiului Craiova, Casa de Cultură a Studenţilor Craiova, Universitatea din Craiova, Teatrul pentru Copii şi Tineret Colibri, Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Dolj, Liceul de Arte Marin Sorescu, Asociaţia Regională de Dezbateri, Oratorie Oltenia, Sala Polivalentă Craiova, RAADPFL Craiova, Asociaţia Suporterilor Olteni, Fabrica de Dans Craiova, SC Bacolux SRL, Centrul de Tineret Craiova.