Lorena Balaci catre Mititelu: Da-i bice Adriane, nu te lasa, baga si la tata un graffiti pe mormant, ca tu asa stii sa respecti legendele

0
1700

În ultimele zile au avut loc niste evenimente reprobabile si cred ca autoritatile competente ar trebui sa ia masurile necesare.

Ultrasi mititei au vandalizat gardul casei marelui fotbalist Sorin Cîrțu și apoi au procedat la fel cu un spatiu comercial al acestuia, din centru Craiovei.

Ca in spatele acestor mizerii se afla Adrian Mititelu se poate simplu observa din comentariile acestuia de pe Facebook.

Lorena Balaci, fiica lui Ilie Balaci – Minunea Blondă a Craiovei, nu a putut sta pasiva la ceea ce se intampla si i-a transmis lui Adrian Mititelu ca nu va mai permite sa foloseasca numele tatalui ei pentru a denumi stadionul pe care doreste sa il construiasca:

”Individul care comenteaza in poza de mai jos dorea sa puna numele tatalui meu stadionului pe care il construieste… si noi chiar ne gandeam sa ii dam drept de folosinta GRATUIT! 🤦‍♀️🤨

Acest Mihai Viteazul fara sabie si fara cal, odata descalecat in Liga 2 se simte dator sa stearga pe jos cu istoria Universitatii, cu legendele ei … si pentru ca lui tata nu puteau sa ii scrie pe mormant, cum i-au scris lui Cartu pe gard, ca deh, e pazit cimitirul, a simtit ura viscerala cum ii arde venele si a comentat pe facebook.

Da-i bice Adriane, nu te lasa, baga si la tata un graffiti pe mormant, ca tu asa stii sa respecti legendele…Voi daca ati fi in locul mamei mele, al surorii mele si al meu ce ati face?”.

Pentru ca unii au incercat sa deturneze intelesul mesajului transmis de Lorena Balaci, aceasta a revenit cu completari:

”Ma simt obigata sa aduc cateva lamuriri postarii de aseara.
1. Nu mai incercati sa ma faceti sa cred ca respectivul cont este un cont fals, deoarece daca era asa, in secunda 2, trebuia dezmintit de catre persoana reala.
2. Am primit aseara un mesaj de la o ruda foarta apropiata a personajului, care a inceput mesajul cu o jignire ( 🤔… oare ce se naste din pisica soareci mananca? )
3. Vad in stanga si in dreapta oameni care imi spun ca eu nu stiu mai nimic despre tata… 🤣 (care ii erau prietenii si cu cine isi petrecea timpul in putinele momente in care statea la Craiova, deoarece tata locuia la Bucuresti)
4.Daca cineva crede (am primit destule mesaje in acest sens) ca eu ma vand, ii recomand sa verifice certificatul meu de nastere si sa vada ce scrie in dreptul tatalui.
5. Nu imi doresc un scandal mediatic, nu ma intereseaza asa ceva, doar voiam sa aduc lamuriri suporterilor, de ce noi, familia, nu vom permite ca numele acestei echipe, implicit a stadionului, sa fie legat de memoria tatalui meu.
In speranta ca am lamurit opinia publica, le doresc mult succes dar nu mai induceti o prietenie intre familia Balaci si absolut orice vine din partea familiei care finanteaza aceasta echipa”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.