Lucian Ciobanu, primarul Calafatului, este Omul Anului în Forțele Navale, la secțiunea „Alături de Forţele Navale”

2404

Joi, 24 mai, în cadrul festivității de premiere a câştigătorilor ediţiei a VIII-a a Galei „Omul Anului 2017 în Forţele Navale” desfășurată la Constanţa, primarul municipiului Calafat, domnul Lucian Ciobanu, a primit trofeul Omul Anului în Forțele Navale, la secțiunea „Alături de Forţele Navale”. Acest trofeu a fost o recunoaștere a parteneriatului dintre Forțele Navale Române și municipiul Calafat, pentru promovarea profesiei de marinar militar dar și pentru recursul la istorie realizat în noiembrie 2017, prin suita de manifestări dedicate Războiului de Independență și generalului de marină Nicolae Dumitrescu Maican.
Festivitatea de premiere s-a desfășurat în aula Centrului de Conferințe al Forțelor Navale din Constanţa și s-a înscris în seria de manifestări dedicate sărbătoririi Centenarului Marii Uniri.
Peste 180 de concurenţi din Forțele Navale s-au înscris la competiţia din acest an, care a fost structurată pe cinci secţiuni: „Soldatul profesionist al anului 2017”, „Salariatului civil al anului”, „Maistrul Militar al Anului 2017”, „Ofiţerul Anului 2017” și „Alături de Forţele Navale”.