Măceșu de Jos continuă cu Mihai Bojin la primărie: ”Este foarte important să continuăm investițiile în infrastructura rutieră. Este cartea noastră de vizită pentru Europa”

634

Cu un potențial agricol deosebit, amplasată în apropierea Dunării și tranzitată de un drum național, comuna Măceșu de Jos a făcut pași importanți  în ultimii ani pentru ridicarea nivelului de trai al oamenilor. Mihai Bojin continuă dezvoltarea comunei. El este omul potrivit desemnat de PSD Dolj să ocupe funcția de primar și în mandatul 2020-2024!

Ultimii patru ani au fost esențiali pentru administrația comunei Măceșu de Jos. Avându-l la conducere pe Mihai Bojin, au fost accesate proiecte extrem de importante pentru cele două sate ale comunei. Bojin este fiu al satului, născut și crescut în comună, inginer, absolvent al facultății de Management Agroturistic, specializarea inginerie și management agroturistic. Lucrează în administrația locală din 1987, parcurgând toți pașii importanți pentru dezvoltare profesională.

”Prin PNDL 1 am reușit finalizarea proiectului rețea canalizare a cărui valoare s-a ridicat la 5.840.000 lei. Alți 3.266.00 lei au fost investiți în branșamentele individuale de apă și canal – PNDL II. Acestea sunt cele mai mari proiecte demarate, însă investiții au fost făcute în toate domeniile: infrastructură, educație, sănătate. Având cetățeni sănătoși, mă pot baza pe ei și împreună putem dezvolta satele comunei ”, a spus Mihai Bojin.

Baza sportivă din Măceșu de Jos (pe care joacă echipa locală «Recolta Măceșu») a fost modernizată cu ajutorul fondurilor GAL. Tot cu fonduri GAL a fost modernizat și dispensarul uman. Din fonduri proprii a fost realizat monumentul Eroilor, a fost reabilitată clădirea Muzeului Sătesc Măceșu. Reabilitarea și extinderea târgului din comună, dar și a Salonului de Festivități sunt alte proiecte executate în ultimii ani.

Piața din comună a fost extinsă în 2016 cu încă o hală nouă devenind astfel cea mai frumoasă piață din zonă, în care vin producători agricoli chiar și de la zeci de kilometri distanță.

Un alt proiect aflat în execuție, în valoare de peste 2.000.000 lei, este construirea Grădiniței din Măceșu de Jos.

Pe lângă potențialul agricol, comuna Măceșu de Jos este tranzitată de cicliștii străini, drumul fiind inclus pe trasee internaționale destinate cicliștilor.

27 septembrie este ziua în care dumneavoastră puteți alege pe cei care să vă reprezinte în următorii patru ani. Mihai Bojin știe clar ce are de făcut, oferta lui electorală fiind bazată pe nevoile stringente ale cetățenilor.

”Este foarte important să continuăm investițiile în infrastructura rutieră. Este cartea noastră de vizită pentru Europa. Din acest motiv mă bazez pe sprijinul Consiliului Județean, al viitorului președinte al CJ – Cosmin Vasile! Un rol esențial îl au și fondurile europene sau alte fonduri guvernamentale. Un proiect major în infrastructură, pentru modernizarea drumurilor din comună îl am deja conturat, este vorba de o investiție de peste 15.390.000 lei. Vreau, de asemenea, să continuăm să investim în educație, în viitorul copiilor localității. Vom construi o sală de sport la Săpata în valoare de  2.000.000 lei; vom reabilita fosta Școala Săpata, proiect ce urmează a se executa din fonduri de la bugetul local. Iluminatul public în localitate va fi modernizat cu lămpi cu led; vom amenaja un iaz piscicol pentru atragerea a cât mai mulți vizitatori în comună. Un proiect extrem de ambițios pe care vreau să îl duc la bun sfârșit este alimentarea cu gaze a comunei”, a completat candidatul PSD la funcția de primar.

Proiectele pentru următorii patru ani nu se vor opri aici. Bojin promite o admnistrație transparentă de la care cetățeanul să găsească răspuns și rezolvare la orice problemă. Pentru a facilita accesul cetățenilor la servicii de sănătate, în comună va fi înființat un cabinet stomatologic. Și drumurile de exploatație, de acces către Dunăre, vor fi modernizate.

Pe raza comunei Măceșu de Jos va fi construit un complex sportiv cu teren sintetic, proiect ce urmează a se executa din fonduri de la Bugetul de stat.

Mihai Bojin la primăria Măceșu de Jos! Cu siguranță PSD continuă dezvoltarea localității!

 

Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană DOLJ

CUI Mandatar Financiar: 21200019