Măsurile luate de Primăria Craiova pentru a preveni răspândirea virusului COVID-19

769

COMUNICAT DE PRESĂ

Marți, 10 martie 2020, a avut loc o ședință a Comitetului Local pentru Situații de Urgență al Municipiului Craiova.

Având în vedere deciziile luate la nivel național pentru a preveni răspândirea virusului Covid-19, hotărârea nr. 5/2020 a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, hotărârea nr. 6/2020 a Grupului de suport tehnico-științific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României și anexa acestei hotărâri, la nivelul Municipiului Craiova s-au luat următoarele hotărâri:

  1. Amânarea sau anularea tuturor activităților culturale la nivelul tuturor instituțiilor de cultură din subordinea Primăriei Municipiului Craiova. Astfel, toate spectacolele și evenimentele organizate de Opera Română Craiova, Filarmonica Oltenia Craiova, Ansamblul Folcloric Maria Tănase Craiova, Teatrul pentru Copii și Tineret Colibri Craiova și Casa de Cultură Traian Demetrescu Craiova, sunt suspendate până la data de 22 Martie 2020.
  2. Se suspendă activitatea în toate cele 9 creșe coordonate prin Serviciul Public de Management Spitale, Cabinete Medicale și Creșe din Municipiul Craiova până la data de 22.03.2020

Primăria Craiova asigură toți cetățenii municipiului că este în permanentă legătură cu autoritățile ce gestionează la niven național și județean această situație și va lua toate măsurile necesare pentru a proteja populația de răspândirea acestui virus. Totodată, îndemnăm populația să rămână calmă și să respecte cu maximă seriozitate măsurile de prevenție luate.