Medicul Riza a făcut din nou scandal la Spitalul de Urgență Craiova, de această dată în calitate de … pacient! Polițiștii chemați la fața locului

1148

Deși dat afară de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova, după ce conducerea unității medicale i-a desfăcut contractul de muncă ca urmare a deselor scandaluri provocate, dr. Mugur Riza continuă să meargă pe la spital și să agite spiritele, lucru pe care l-a făcut și astăzi, de data aceasta în calitate de … pacient.

Polițiștii IPJ Dolj au fost solicitați din nou, în această dimineață, de un cadru medical de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova, care a sunat pe 112 anunțând că medicul Riza provoacă scandal în unitatea medicală. Când au ajuns polițiștii Secției 2 Craiova spiritele se calmaseră, medicul Riza precizând că se află acolo în calitate de pacient, pentru a se trata, întrucât ar fi în concediu medical. „Deocamdată nu s-a aplicat vreo sancțiune, însă polițiștii Secției 2 Craiova fac cercetări cu privire la incident”, ne-a declarat inspector principal Cosmin Grădinaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.