Mesajul lui Cosmin Vasile pentru studenti: Mă bucur că putem să conturăm împreună viitorul județului și al regiunii noastre

0
541

Mesajul președintelui Consiliului Județean Dolj, Cosmin Vasile,

cu prilejul deschiderii noului an universitar 

Doresc să adresez, în numele Consiliului Județean Dolj, sincere urări de succes unuia dintre cei mai importanți parteneri ai instituției noastre – mediul universitar, pentru care data de 1 octombrie marchează începutul unui nou an de învățământ.

Un eveniment care altădată ne reunea, în număr mare, în aulele universităților craiovene reflectă astăzi contextul dificil pe care îl traversăm. Cunoaștem faptul că pandemia vă pune și pe dumneavoastră, profesori și studenți, în fața unor noi provocări, care cer eforturi suplimentare. Cu atât mai mult vreau să vă asigur de susținerea noastră necondiționată și de întreaga deschidere pentru cooperare.

De altfel, buna relație de conlucrare între autoritatea publică și mediul academic reprezintă un model european de succes pe care și noi îl implementăm, pe plan local. Avem în derulare, atât cu Universitatea din Craiova, cât și cu Universitatea de Medicină și Farmacie din Craiova, colaborări prin care răspundem unor necesități și așteptări majore, în numeroase domenii, de la sănătate și protecția mediului la cercetare, formare și dezvoltare economică.

Mă bucur că putem să conturăm împreună viitorul județului și al regiunii noastre și vă încredințez de respectul și deplina mea apreciere, dorindu-vă ca noul an universitar să stea sub semnul reușitelor marcante și al performanței în educație. 

Cu aleasă considerație,

 Cosmin VASILE

Președintele Consiliului Județean Dolj

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.