Mii de vizitatori la standul României, reprezentată de Muzeul Olteniei Craiova, la TIF 2018 Salonic

2160

Mii de vizitatori au trecut pragul Standului României de la TIF 2018 Salonic, în doar câteva zile, și Povestea Băniei, pe care o spune acolo Muzeul Olteniei Craiova merge mai departe!

Marți, 11.09.2018 a avut loc deschiderea oficială a standului României în cadrul TIF, ediția a 83-a de la Salonic. Alături de consulul general al României la eveniment au fost prezenți membrii corpului consular din Salonic, ai comandamentului NATO, autorități locale și membrii comunității românești din nordul Greciei. Viceprimarul municipiului Craiova, Adrian Cosman și Lucian Dindirică, directorul Bibliotecii Județene Alexandru și Aristia Aman din Craiova au fost prezenți la eveniment, fiind în acest an partenerii oficiului consular de la Salonic în organizarea standului de țară. Muzeul Olteniei Craiova reprezintă România la acest Târg internațional, iar tradițiile, obiceiurile și obiectele specifice zonei Olteniei prezentate acolo au atras vizitatorii.

Reprezentanții Muzeului au mulțumit Consulatului General al României la Salonic (Grecia) pentru ocazia de a împărtăși povești și experiențe, bucuria de a privi piese originale din veacuri trecute!