Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, le dă replica “cârcotașilor” și prezintă harta și listele cu școlile și grădinițele construite sau modernizate în ultimii doi ani

0
700

În replică pentru cei care au acuzat-o că nu s-au construit decât două școli în România, în ultimii doi ani, Lia Olguța Vasilescu, ministrul Muncii, a prezentat, astăzi, o listă cu școlile și grădinițele modernizate sau construite doar din fonduri guvernamentale.

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a prezentat, pe pagina personală de Facebook, lista cu școlile și grădinițele construite sau modernizate în ultimii doi ani doar din fonduri guvernamentale:  “Când vrei sa ataci un ministru și sa spui ca minte și ca in doi ani s-au construit doar doua scoli in România, informează-te! Altfel te faci iarăși de ras! Nu ca ai fi de fală… Vă prezint mai jos lista cu scoli si grădinițe modernizate sau construite, in ultimii doi ani, doar pe fondurile de la Ministerul Agriculturii, in cadrul Programului Național de Dezvoltare Rurală. La acestea se adaugă școlile și grădinițele construite de Ministerul Educației sau Ministerul Dezvoltării Regionale și Adminstratiei Publice, prin autoritățile locale, in cadrul PNDL II. Urmează sa prezint in zilele următoare și aceste liste. Plus lista cu drumuri, cămine culturale etc. Pentru toți mincinoșii care spun ca nu s-a construit nimic in acești ani!”, a scris Lia Olguța Vasilescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.