Minorul băut care a provocat accidentul soldat cu moartea elevei de 18 ani a fost reținut! Astăzi se va cere arestarea sa

929

Minorul de 16 ani, Matei U., fiul unor judecători craioveni, care a provocat accidentul mortal de ieri dimineață, din apropierea Centurii de Nord a Craiovei, în care și-a pierdut viața o fată de 18 ani, elevă la Colegiul Național „Carol I”, a fost reținut pentru 24 de ore aseară. Astăzi, polițiștii vor cere arestarea sa. 

Reamintim că, potrivit reprezentanților IPJ Dolj, un minor de 16 ani, din Craiova, care conducea un autoturism Volkswagen Golf dinspre Centura de Nord către Hanul Doctorului, a pierdut controlul direcției şi s-a răsturnat. În urma accidentului a rezultat decesul tinerei de 18 ani, pasageră pe locul din dreapta faţă a autoturismului şi rănirea uşoară a şoferului şi a altor doi 2 pasageri. Este vorba de doi băieţi de 15 şi respectiv 17 ani. Potrivit IPJ Dolj, în urma testării şoferului a rezultat o alcoolemie de 0,49 mg/l. A fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducere fără permis şi sub influenţa alcoolului.