Motive care te vor convinge că merită să foloseşti pungile din hartie kraft natur

0
332
https://cdn.pixabay.com/photo/2019/03/30/18/30/bag-4091711_960_720.jpg

Termenul kraft provine din limba germană şi se traduce prin “rezistenţă”. Acesta descrie tehnologia de obţinere a hârtiei din pastă de lemn, oferind şi indicaţii despre durabilitatea şi robusteţea pungilor realizate din această hârtie. 

Iată o parte din avantajele şi beneficiile pungilor de hârtie kraft natur, maro sau albe! 

Sunt ecologice

Toată lumea ştie în prezent despre impactul negativ pe care plasticul de unică folosinţă îl are asupra mediului şi despre necesitatea de a găsi alternative ecologice. De fapt, interdicţia de a folosi pungile din plastic va intra în vigoare foarte curând, acest lucru obligând comercianţii din toate industriile să opteze pentru pungi din hârtie kraft natur, care sunt ecologice. 

Sunt rentabile

În prezent, pungile din hârtie kraft sunt cea mai ieftină şi avantajoasă soluţie de ambalarea a produselor alimentare sau nealimentare. În plus, datorită procesului de fabricaţie kraft, sunt cu mult mai durabile şi se pot folosi pentru a transporta greutăţi mari. De asemenea, se găsesc în dimensiuni şi capacităţi variate, ceea ce le face utilizabile în diverse domenii de activitate: farmacii, plafare, magazine alimentare, restaurante, fast food-uri sau unităţi de catering. 

Sunt reutilizabile şi versatile

Un alt mare avantaj al pungilor kraft este faptul că se pot reutiliza de cel puţin patru ori. Acesta este un aspect care le creşte rentabilitatea şi, totodată, ajută la reducerea consumului de plastic şi la promovarea brandului. În plus, se găsesc în multe dimensiuni şi pot folosi pentru atât de multe lucruri, sunt personalizabile şi au un potenţial enorm de imprimare. 

Pungi din hârtie kraft natur albă

Pe lângă rezistenţă şi durabilitate, hârtia kraft natur albă sau albită oferă în plus un aspect curat şi igienic. Acest lucru o recomandă ca fiind alegerea perfectă pentru farmacii sau magazine alimentare. De asemenea, pentru că oferă o imagine curată şi profesională, sunt multe restaurante şi fast food-uri care aleg să folosească pungile din hârtie kraft natur albă ca alternativă pentru cele din plastic. Întrucât rămâne rezistentă atât în contactul cu alimentele reci, cât şi cu cele fierbinţi, serveşte perfect pentru ambalarea, livrarea şi transportul mâncării. 

Pungi din hârtie kraft natur tipărite

Sunt tot mai multe industrii care profită de versatilitatea şi calităţile pungilor din hârtie kraft natur care se poate tipări şi personaliza. Astfel, se obţin ambalaje de marcă durabile şi rezistente care promovează brandul şi, totodată, servesc la transportul în siguranţă al produselor. 

De exemplu, dacă produci delicatese, poţi comanda pungi din hârtie kraft natur albă tipărită cu logo-ul tău şi cu informaţiile de contact. Astfel, beneficiezi de un mijloc de publicitate accesibil şi ecologic care îţi va face cunoscută marca într-un mod rentabil şi prietenos cu mediul. 

Scurtă istorie a hârtiei kraft

Am văzut că numele acestui tip de hârtie descrie procesul de fabricaţie care a fost brevetat în 1897 şi folosit pentru prima dată în Suedia în 1890. Odată cu inventarea cazanului de recuperare, care a avut loc în anul 1930, producţia de hârtie kraft a evoluat, devenind mai eficientă şi mai prietenoasă cu mediul. Datorită acestui cazan, producătorii de hârtie kraft pot recupera şi reutiliza aproape în întregime materiile prime obţinute în procesul de prelucrare kraft. 

Hârtia kraft este obţinută din pastă de lemn şi, spre deosebire de alte tipuri de hârtie, poate folosi o mare diversitate de lemn, inclusiv pinul, bambusul sau reziduurile agricole lemnoase.

Caracteristicile produselor obţinute din hârtie kraft

Produsele din hârtie kraft şi, în special, pungile şi hârtia de ambalat, sunt cunoscute pentru grosimea şi rezistenţa lor. Sunt uşoare şi menţin costurile de transport reduse, oferă o protecţie superioară produselor ambalate, sunt durabile şi flexibile.

Datorită acestor caracteristici, hârtia kraft natur îşi găseşte utilizare în diverse domenii: ca saci de hârtie pentru ciment, ca pungi pentru faină şi alimente, pentru plicuri sau carton ondulat stratificat.  

Dacă nu este albită, hârtia kraft natur se foloseşte cel mai des pentru pungi în diverse dimensiuni pentru ambalat produse alimentare sau vestimentare. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.