UPDATE/ Motociclist de 26 de ani decedat în accident la Ișalnița după ciocnirea cu un autoturism! Ambele vehicule au luat foc

1847

Un motociclist și-a pierdut viața într-un accident petrecut astăzi, pe DE 70 Craiova – Filiași, în localitatea Ișalnița. Alte două persoane au fost rănite. Mai multe echipaje de pompieri sunt la fața locului și a fost trimis și elicopterul SMURD.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 11.00 și, potrivit primelor date ale IPJ Dolj, este vorba despre un autoturism și un motociclist circulau pe DE 70 dinspre Craiova către Ișalnița. Șoferul autoturismului ar fi încercat să vireze stânga, spre ștrand, însă motociclistul se încadrase pentru a efectua depășirea și s-au ciocnit violent, ambele vehicule luând foc. Motociclistul a decedat, iar cele două persoane din autoturism au fost rănite. (Foto: Info Trafic Craiova și Dolj)

UPDATE: Potrivit datelor IPJ Dolj, motociclistul decedat avea 26 de ani și era din Craiova. Șoferul autoturismului, în vârstă de 49 de ani a fost scos de echipajul de descarcerare din mașină și transportat cu elicopterul SMURD la spital, în timp ce pasagerul a suferit leziuni care nu-i pun viața în pericol.