Nicolea Giugea s-a autodenuntat ca a facut trafic de influenta si instigare la abuz in serviciu la prefect

0
970

Dupa ce a pierdut alegerile locale si a dat bir cu fugitii, optand pentru un loc caldut in Parlamentul Romaniei, aratandu-si adevarat pretuire pentru craioveni, Nicolae Giugea a zis sa mai mimeze totusi jocul de a implicarea, de teama sa nu cumva sa il ejaculeze liberalii si sa ramana pe bara, dupa alegerile parlamentare.

Si cum comunistul batran, citez din USR-PLUS, stie doar o singura joaca, s-a postat la prefect in birou si a tras repede o postare pe Facebook cum a facut el trafic de influenta si instigarea la abuz in serviciu. Postarea lui Nicolae Giugea se numeste autodenunt.

”Astăzi m-am întâlnit cu prefectul județului Dolj, Nicușor Roșca. Am discutat despre un fenomen care se înregistrează la nivel de țară, nu doar în Dolj. În localitățile unde PSD-ul a pierdut majoritatea, pe final de mandat se dau ultimele tunuri. Așa s-a întâmplat ieri, la Craiova, în ședința Consiliului Local.

Am fost prefect în două rânduri și știu cum pot fi împiedicate ilegalitățile care sunt strecurate acum în hotărârile vechiului consiliu local care și-a pierdut legitimitatea odată cu votul din 27 septembrie.

PSD-ul nu și-a pierdut obiceiurile și nu pare dispus să renunțe la ele. Numai că de data acesta nu va mai putea face orice îi trece prin cap.”, Nicolae Giugea.

Don profesor, Consiliul Local are mandat pana este investit noul Consiliu. Nu decizi matale cand isi incheie mandatul, ci legea.

Dar ceea ce ai facut tălică se numeste incalcarea flagranta a legii: trafic de influenta si instigare la abuz in serviciu.

Si nu o spun eu, o spune tot legea, art. 291, alin. 1 Cod Penal:  ”Pretinderea, primirea ori acceptarea promisiunii de bani sau alte foloase, direct sau indirect, pentru sine sau pentru altul, săvârșită de către o persoană care are influență sau lasă să se creadă că are influență asupra unui funcționar public și care promite că îl va determina pe acesta să îndeplinească, să nu îndeplinească, să urgenteze ori să întârzie îndeplinirea unui act ce intră în îndatoririle sale de serviciu sau să îndeplinească un act contrar acestor îndatoriri, se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani”.

Sper ca prefectul are creier si nu se ia dupa un comunist batran ” harsit in rele” cum ar zice Vadim care stie el niste smecherii. Si mai sper ca institutiile abilitate ale statului se autosesizeaza la acest autodenunt, pentru ca nu intra la declaratii politice, ci la incalcarea legii.