Nuntă de poveste cu Mihai Mitoșeru la Restaurantul Flora din Filiași

11275

Nunta unor tineri desfășurată aseară, la Restaurantul Flora din orașul Filiași s-a transformat într-un adevărat spectacol. Asta pentru că Mihai Mitoșeru și întreaga echipă a emisiunii „Se strigă darul” de la Kanal D a fost prezentă la eveniment, pe tot parcursul serii fiind pregătite o mulțime de surprize.

Restaurantul Flora din orașul Filiași, un local deja consacrat pentru evenimentele care se desfășoară aici, a găzduit, aseară, o nuntă de poveste, poveste care va ajunge și pe micile ecrane, în cadrul emisiunii „Se strigă darul” de la Kanal D.

Locația deosebită, înconjurată de o grădină ca un adevărat părculeț, care face ca fotografiile de nuntă să fie unice, organizarea și mâncarea bună, garantează succesul oricărui eveniment.

Aseară însă, invitații, dar și tinerii căsătoriți, au avut parte de surprize și din partea echipei de filmare, astfel că petrecerea a ținut până dimineața.

De altfel, Mihai Mitoșeru, prezentatorul emisiunii, încântat de ce a găsit la Filiași, a postat mai multe fotografii pe contul său de facebook.

Echipa de filmare a stat trei zile în Filiași, iar Claudia Voinea, căreia îi aparține localul, ne-a povestit că membrii acesteia au fost foarte încântați de mâncarea tradițională pe care au încercat-o aici.

„Au fost foarte încântați de mâncare, au spus că nu se așteptau să fie așa de gustoasă. Noi nu am făcut nimic deosebit. Le-am servit meniul nostru obișnuit, dar folosim numai produse proaspete pentru toate preparatele. Sarmalele le-au plăcut cel mai mult. Despre nunta de aseară, ce să vă spun… s-a transformat într-un adevărat spectacol, cu multe surprize pentru miri și invitați, așa că, până pe la 5 dimineața nimeni nu s-a îndurat să plece”.

Localul Flora a apărut în peisajul orașului Filiași în urmă cu vreo 10 ani și este o afacere de familie. Funcționează doar în week-end, pentru evenimente și, având în vedere că sunt deja făcute programări și pentru anul viitor, se pare că cei care au trecut pe aici au fost mulțumiți.

Claudia Voinea spune că totul a început cu organizarea propriei nunți. S-a ocupat, împreună cu soțul ei, de toate detaliile, și dacă a ieșit bine, s-au gândit că ar putea face asta și pentru alții:

„Acum zece ani am început, și nu ne gândeam că vom ajunge aici. Ne-am organizat nunta, ne-a ieșit bine, toată lumea s-a simțit bine, așa că am continuat…”.

Și continuă să fie un local căutat, pe o piață unde concurența este mare.