O nouă campanie de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice în Craiova

70

 

Primăria Municipiului Craiova, în parteneriat cu operatorul autorizat eColectare și OIREP Eco Positive, organizează în perioada 15 – 20 aprilie 2024, o nouă campanie de colectare gratuită a deșeurilor elecrice și electronice.

 

Astfel, craiovenii se vor putea programa în vederea preluării gratuite a deșeurilor de echipamente electrice și electronice, de către operatorul de colectare autorizat, la numărul de telefon – TelVerde: 0800.444.800 (gratuit), prin SMS (tarif normal) sau pe WhatsApp (cu menționarea numelui și adresei deponentului) la numărul de telefon: 0752.568.092, de luni până vineri, între orele 09:00 – 17:00 sau permanent prin formularul de comandă on-line disponibil pe www.eColectare.ro .

În urma comenzilor, vor fi sunați de un reprezentant al operatorului autorizat eColectare pentru a stabili data preluării comenzii. Deșeurile electrice se preiau de la domiciliu sau sediu de firmă, în perioada acțiunii, între orele 09:00 – 17:00.

 

  • Ce se poate preda în cadrul acestei campanii?

 

Campania vine în sprijinul persoanelor fizice și juridice care doresc să se debaraseze responsabil și gratuit de orice aparate electrice, electronice și electrocasnice nefolosite, vechi sau defecte, grele sau voluminoase.

 

  • Predă deșeurile electrice și poți câștiga la tombola cu premii!

 

Participanții la campanie vor fi recompensați cu premii (aparate electocasnice) acordate în urma unei tombole care va avea loc la sediul Primăriei Municipiului Craiova, strada Târgului, nr. 26, în data de 23 aprilie 2024, ora 10:00.

 

  • Premiile puse în joc sunt:

 

  • 3 x aspirator
  • 3 x mixer cu bol
  • 2 x espresor
  • 2 x șurubelniță electrică
  • 2 x blender vertical

 

Regulamentul companiei de colectare poate fi consultat accesând link-ul:

https://mega.nz/file/cLh2iRxZ#rOuwkuYwKMfR8asPO4JRUii43acFE8XueoC_xUW3z1w

 

Serviciul Imagine

Primăria Municipiului Craiova