Oana Bică, vicepreședinte al CJ Dolj, voluntar la strâns gunoaiele în Goicea

0
2504

S-a dat jos de pe tocuri, și-a pus mănușile, a luat sacii verzi și, împreună cu alți colegi de la Consiliul Județean Dolj și instituțiile subordonate, a trecut la treabă. Oana Bică, vicepreședinte al Consiliului Județean Dolj, a participat, astăzi, la acțiunea de strângere a gunoaielor desfășurată în comuna Goicea, în cadrul Zilei Naționale de Curățenie (World Clean Up Day) parte a campaniei „Let’s Do It, Romania!“. Oana Bică a precizat că asemenea activități s-au desfășurat în mai multe comune din județ, fiind mobilizate în jur de 500 de persoane: 

„Am participat astăzi, alături de un mare număr de colegi din cadrul Consiliului Judetean și al instituțiilor subordonate, la o acțiune de ecologizare desfășurată în comuna Goicea, în cadrul campaniei naționale „Let’s Do It, Romania!“, acțiune la care a fost prezent și primarul localității, Dumitru Viorel Marcu.
Ne-am bucurat să ne putem alătura acestei campanii naționale de ecologizare, cu atât mai mult cu cât, așa cum se știe, CJ Dolj investește aproape 54 de milioane de euro, printr-un proiect cu finanțare europeană, în vederea realizării sistemului de management integrat al deșeurilor pentru întregul județ.
Am fost astăzi la Goicea, alături de foarte mulți colegi de-ai noștri, atât din cadrul Consiliului Județean, cât și de la instituțiile aflate în subordine. Concomitent, echipe ale noastre se află și în alte localități din județ, în total mobilizându-se aproximativ 500 de persoane.
Ne dorim ca prin această acțiune să dăm un semnal, ne dorim ca ea să reprezinte un «moment zero» pentru toată lumea și facem un apel către toți cetățenii județului pentru a păstra curat mediul înconjurător“, a spus Oana Bică, vicepreședinte al Consiliului Județean Dolj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

five × 1 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.