Orașul Segarcea primul UAT din Oltenia cu un proiect de bună practică încărcat pe platforma www.interregeurope.eu

0
398
Cu implicare și dedicare din partea echipei de implementare a proiectului, formată din salariații Primăriei Orașului Segarcea și firma de consultanță, a proiectantului și constructorului lucrărilor, a fost finalizat proiectul „Reabilitarea termică pentru îmbunătățirea eficienței energetice la corp C1 și corp C2 – Grup Școlar „Horia Vintilă” oraș Segarcea , județul Dolj.
stazi, am primit propunerea din partea Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia de a fi promovați ca exemplu de bună practică a acestui proiect în cadrul proiectului „Sprijinirea tranziției în domeniul energiei verzi a regiunilor din UE care exploatează cărbune”, cod PGI05587 DeCarb, finanțat prin programul INTERREG EUROPE 2014-2020.
Prezentarea proiectului ca exemplu de bună practică la nivelul regiunii Sud-Vest Oltenia se va face partenerilor proiectului, entități din: Bulgaria, Polonia, Ungaria, Germania, Danemarca, Grecia, Slovenia si Spania. Scopul identificării de modele de bună practică are în vedere realizarea transferului de know-how și schimb de experiență între regiunile din statele membre UE implicate in proiect.
De asemenea, exemplul de buna practica va fi încărcat pe platforma Interreg Europe https://www.interregeurope.eu/.
Orașul Segarcea fiind primul UAT din regiunea Oltenia cu un proiect de bună practică încărcat pe această platformă. Pe această platformă sunt promovate la nivel de țară un număr de 99 proiecte.
Programul este activ în 30 de țări: cele 28 de state membre ale Uniunii Europene, Elveția și Norvegia.
Este o veste buna de sfârșit de an!
Nicolae Tutunaru
primar orasul Segarcea 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.