Organizează-i bebelușului tău un botez memorabil cu un buget redus!

0
217

A început o nouă etapă pentru tine ca femeie, mamă și soție. Responsabilitățile tale sunt mult mai mari și trebuie să fii mult mai atentă la toate deciziile pe care le iei. Cel mic a venit pe lume și de acum, va fi prioritatea ta. Cu cât momentul botezului se apropie mai repede, cu atât grijile legate de organizarea lui pun stăpânire pe tine. Vrei să îi oferi micuțului tău cea mai frumoasă amintire pe care o va vedea în momentul în care va fi suficient de mare cât să înțeleagă.

Iti doresti să realizezi acest lucru cu un minim de costuri, iar în ziua de astăzi este destul de greu. Ce e de făcut?

  1.     Studiază ofertele

Cel mai important este să nu te arunci la prima ofertă pe care o primești. Ai răbdare și studiază cu atenție toate site-urile care promovează articole pentru botezuri. De exemplu, poți găsi modele de invitații pentru botez pe Mandiva.ro, unde vei găsi și prețuri accesibile, dar și calitate pe măsură. Poți alege dintre o mulțime de variante, asta în funcție și de tema botezului. De asemenea, pentru mărturii trebuie să te gândești la ce anume ai vrea să rămână cu gândul invitații voștri de la botezul micuțului vostru. În general, se spune că mărturiile pentru botez sunt o mică parte din sufletul celor ce aniversează, astfel că, trebuie ca ele să fie speciale și să aibă o semnificație aparte. Fie că e vorba de o floricică, o jucărie, o fotografie, trebuie să aibă amprenta emoțională a bebelușului tău.

  1.     Alege pachete care oferă mai multe servicii  

În ultima vreme, restaurantele au început să ofere pachete avantajoase care să includă și alte servicii pe lângă cele de mâncare și locație: flori, aranjamente, accesorii, print-uri, decorațiuni etc. În acest fel, ești scutită de efortul de a mai căuta furnizori de astfel de servicii în alte părți și poate și la un preț mai mare decât cel oferit de locațiil. În general, acest gen de pachete este mult mai avantajos și reprezintă atât o economie de bani, cât și o economie de timp.

  1.     Pune accentul pe distracție

Prioritatea ta ar trebui să fie ca invitații să se simtă bine și să se distreze. Dincolo de mâncare, decoruri, cadouri, invitații o să rămână cu amintirea unui eveniment la care s-au distrat pe cinste. Astfel, muzica este un aspect foarte important de care trebuie să ții cont. Dacă nu ești dispusă să investești o sumă mare pentru o formație, ai posibilitatea să alegi un DJ profesionist care, cu mult mai puțini bani, să reușească să facă exact atmosfera pe care invitații și-o doresc. Desigur, un DJ nu se compară cu o formație, dar au existat multe cazuri în care formația nu s-a ridicat la așteptările invitaților, iar un DJ poate să manevreze mult mai ușor stiluri de muzică diferite, în funcție de mood-ul invitaților.

Poți reuși cu succes să faci un botez memorabil cu bani puțini. Nu e nevoie decât de răbdare, atenție și un calcul rațional al cheltuielilor raportat la necesitatea lor. În fond, important este ca bebelușul tău să aibă parte de sărbătoare, de oameni care să îl cinstească și să îl sărbătorească, iar în acest fel și tu vei fi mulțumită.

Photo: www.pexels.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.