Parca au innebunit liberalii! O HG ca sa fie si Firica si Vasile si Stroe si Giugea si Oprea candidati din partea PNL, se poate?

0
789

Liberalii care isi doresc nominalizarea de candidat la Primaria Craiova, din partea PNL, parca au innebunit in ultimele zile.

Fura sloganuri (vezi Nicolae Giugea care a furat sloganul Liei Olguta Vasilescu din 2012 ”VIN LA PRIMARIE”), fura proiecte (vezi acelasi Nicolae Giugea care minte cum a deblocat nu stiu ce documente pentru reabilitarea Colegiului Carol I, impreuna cu ministrul GRINDA sau cum a confiscat lucrarile de la giratoriu de la intrarea in Craiova, unde nu are nici cea mai mica implicare), bat din picioare si cu pumnul in masa, cerand administratie locale nu stiu ce documente (vezi cazul Marian Vasile) sau pur si simplu se prezinta drept viitorul primar (vezi cazul tuturor pretendentilor).

Dar nici unul dintre ei nu a fost desemnat drept candidat. Fac atat de mult zgomot, incat nu isi mai aud nici ei propriile urlete.

Daca tot vor alegeri in doua tururi, prin asumarea, poate Guvernul PNL da o Hotarare de Guvern ca un partid sa aiba mai multi candidati la primaria unui municipiu, ca sa ii multumeasca pe Firica, Vasile, Stroe, Giugea si Mario Oprea.

Aceasta galagie a devenit una normala, odata la patru ani, cu cateva luni inainte de alegerile locale.

Si tot normala a devenit si divizarea liberalilor craioveni, impartirea pe gasti, dupa ce se stabileste candidatul la Primaria Craiova.

Un circ in piata publica, pe care craiovenii sunt obligati sa il priveasca, pentru ca ei nu au stiut niciodata sa isi spele rufele in familie.

Cum sa ai incredere in unii ca vor conduce Craiova pe culmile succesului si al prosperitatii, cand ei nu sunt capabili sa aiba un proces transparent si corect de alegere al candidatului?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.