Pentru ca a neglijat lista PNL Dolj, Gîdar a primit cartonas rosu de la Fane Butoane!

0
1264

Schimbarea din functia de inspector scolar general a lui Alexandru Gidar are doar aparent legatura cu scandalurile din ultimul timp din invatamantul doljean. Este adevarat ca are legatura cu numirile in functia de directori.

La ISJ Dolj erau doua gasti peneliste. Una a lui Alexandru Gidar și una la nivel de inspectori scolari care o are in frunte pe o anumita educatoare, analfabeta functional, care nu a reusit sa castige nici un concurs pe functie in viata ei dar care are lipici la conducerea PNL Dolj.

Lui Alexandru Gidar i se trage de la faptul ca a uitat ca exista si Stefan Stoica aka Fane Butoane si a inceput sa isi numeasca in functii prieteni, apropiati, ciraci, pupatori in fund. Nu prea a luat in calcul lista facuta la partid si girata de Stefan Stoica.

Atitudinea lui Alexandru Gidar nu i-a picat deloc bine lui Stefan Stoica, care a spus de mai multe ori unor apropiati ca viata generalului ISJ Dolj in functie va fi una scurta si ca nu accepta sa fie lasat in offside.

Ce s-a intamplat ieri de fapt? Stefan Stoica i-a aratat cartonasul rosu lui Alexandru Gidar.

„Eu când am venit acum un an şi jumătate la Inspectorat, chiar asta a fost prima mea reacţie la întâlnirea cu colegii pe care îi ştiam din parcursul nostru la catedră, că asta este o funcţie cu numire şi în momentul în care nu mai eşti sprijinit părăseşti funcţia şi pleci acasă” a declarat Gidar conform gds.ro. Lui Alexandru Gidar i-a expirat interimatul si a ajuns la mana lui Stefan Stoica, iar acesta evident ca nu i-a mai acordat sprijinul.

S-au rezolvat problemele invatamantului doljean cu aceasta razbunare politica? In nici un caz! Ele se vor adanci, pentru ca nu vad ca echipa nou venit sa aiba solutii magice si fiind garantata de gasca lui Stefan Stoica vor politiza si mai mult invatamantul.

Vor isca noi scandaluri, incercand sa schimbe oamenii numiti de Gidar cu oameni de pe lista lui Stoica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.