Pentru călătorii pasionați s-a inventat valiza care să îi ferească de surprize

1183
Gadgetul perfect pentru un calatori
Foto: coolstuff.com
Calatoriile lungi necesita pregatiri intense, dar totul sta si sub semnul sigurantei pe care ti-o da bagajul cu care pleci la drum.

Bluesmart One pare sa fie un gadget care va reusi sa te fereasca de multe surprize neplacute cu care te poti confrunta in timpul unei deplasari, arata CNN Money.

Trolerul inteligent Bluesmart One are destule atuuri care sa te faca sa il apreciezi la adevarata sa valoare.

In primul si in primul rand, valiza este impermeabila, ceea ce te fereste de surprizele date de schimbarea vremii intre doua destinatii.

troler bluesmart one

Usor de transportat, trolerul inteligent este si usor de reperat in caz de pierdere sau de ratacire a bagajului, avand un sistem GPS incorporat.

De asemenea, in pauzele dintre doua zboruri, poti sa iti folosesti fara teama telefonul sau tableta, bagajul smart avand o baterie interna de rezerva si doua porturi de incarcare.

Mai mult, vei stii intotdeauna ce greutate cari dupa tine, manerul trolerului Bluesmart One indeplinind si functia de cantar, iar cei 225 de dolari investiti in acest bagaj s-ar putea sa se dovedeasca o investitie buna, tinand cont ca te poate scapa de grija platii unor suprataxe pentru depasirea limitei admise la bagaje.