Piaţă Volantă în centrul Craiovei

0
965

COMUNICAT DE PRESĂ

9 aprilie 2019

Cetăţenii care doreau să aducem piaţa la ei nu mai au mult de aşteptat. Sâmbătă şi duminică, mult-aşteptata Piaţă Volantă organizată de SC Pieţe şi Târguri Craiova SRL în colaborare cu Primăria Craiova va fi la dispoziţia lor chiar în centrul municipiului Craiova, pe Calea Unirii, de la Minerva la Poştă. Fructe şi legume direct de la producători, brânzeturi alese, dulceţuri, miere, fructe uscate, şi multe alte suprize plăcute pentru craiovenii care doresc să-şi facă toate cumpărăturile, toate acestea se vor găsi sâmbătă şi duminică, pe 13-14 aprilie, în noua Piaţă Volantă de pe Calea Unirii.

„Propunerea SC Pieţe şi Târguri Craiova SRL de organizare a unor pieţe volante, pentru a aduce produsele mai aproape de cumpărători, a primit, anul trecut, votul Consiliului Local Municipal, iar acum vom pune efectiv în practică acest proiect. Sâmbătă şi duminică, pe 13-14 aprilie 2019, vom amenaja prima astfel de piaţă volantă pe Calea Unirii, de la Minerva la Poştă. Craiovenii vor putea achiziţiona de aici o gamă foarte variată de produse: fructe şi legume proaspete, direct de la producători, lactate şi brânzeturi alese, preparate tradiţionale din carne de porc şi oaie, dulceţuri, miere şi produse apicole, ulei presat la rece, dulciuri de casă şi multe altele. Îi aşteptăm în Piaţa Volantă nu doar pe producătorii care vor să-şi desfacă aici marfa, ci şi pe cetăţenii care îşi pot cumpăra de aici toate cele necesare!”, a declarat Alin Mărăcine, administrator/director general al SC Pieţe şi Târguri Craiova SRL.

Societatea care administrează pieţele municipalităţii craiovene intenţionează să extindă acest proiect al pieţelor volante.

„În funcţie de impactul pe care îl va avea această primă piaţă volantă, ce va fi amenajată în locaţia aprobată de Consiliul Local, ne gândim să găsim şi alte locuri propice pentru acest proiect. Mai mult decât atât, vom căuta să asigurăm o ritmicitate a acestor pieţe volante, astfel încât să asigure şi producătorilor o siguranţă a desfacerii produselor în anumite perioade, dar să asigure şi cumpărătorilor certitudinea unei surse de produse proaspete şi de calitate în anumite perioade din an”, a menţionat directorul general Alin Mărăcine.

Proiectul de amenajare a pieţelor volante este pus în practică de SC Pieţe şi Târguri Craiova SRL împreună cu Primăria şi Consiliul Local Craiova, având sprijinul RAADPFL Craiova şi al SC Salubritate Craiova SRL.

Adrian DINU – Purtător de cuvânt

SC PIEŢE ŞI TÂRGURI CRAIOVA SRL

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.