„Pistolarul” de pe bulevardul 1 Mai a ajuns după gratii! El a fost prins încercând să fugă din țară

979

Bărbatul de 32 de ani, Ștefan Cosmin Vasile, care, în noaptea de vineri spre sâmbătă, a împușcat un altul pe o stradă din Craiova, a fost prins, azi-noapte, încercând să fugă din țară pe la vama Nădlac. El a fost adus la Craiova și a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Tribunalului Dolj cu propunere de arestare preventivă. Este acuzat de tentativă de omor.

Bărbatul care a tras cu pistolul, mai multe focuri de armă, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în Craiova, rănind un bărbat la mână a fost prins încercând să fugă din țară, azi-noapte. El fusese dat în consemn la frontieră. „Întrucât, imediat după săvârșirea faptei, a fost solicitat consemnul la frontiera de stat a României, în noaptea de sambata spre duminică, bărbatul, de 32 de ani, din localitatea Breasta, bănuit că ar fi săvârşit infracţiunile de tentativă la omor, nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uzul de armă fără drept și tulburarea ordinii și linistii publice, a fost identificat şi reţinut în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac.
La nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj s-a constituit o escortă formată din poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj, care au preluat bărbatul şi l-au condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, în vederea continuării cercetărilor şi a dispunerii măsurilor legale”, a precizat Cosmin Grădinaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj. Este vorba despre Cosmin Ștefan Vasile, care a fost reținut pentru 24 de ore, anchetatorii urmând să ceară arestarea sa pe 30 de zile. În cursul zilei de sâmbătă polițiștii au făcut și o percheziție la locuința sa, însă nu l-au găsit acasă și nu au găsit nici arma.