PNDL I – Investiții în valoare de 5.977.441,04 lei în comunele Radovan, Galicea Mare și Galiciuica

0
2787

Radovan, Galicea Mare și Galiciuica sunt trei dintre comunele din județul Dolj care au semnat contracte de finanțare cu Guvernul României prin Programul Național de Dezvoltare a României.  

Două drumuri comunale, DC 17 și DC 14, au fost modernizate, asfaltate, în comuna Radovan, județul Dolj. Suma alocată de Guvernul României pentru această investiție finalizată a fost de 4, 968, 530.39 lei.

Copii din Galicea Mare au Școala Gimnazială reabilitată și modernizată tot cu fonduri alocate autorităților locale prin PNDL I. O investiție de 469,425.31 lei despre care primarul Florel Catană spune că a venit exact când era nevoie.

Proiectul ”Alimentare cu apă în sistem centralizat al comunei Galiciuica, județul Dolj – 539, 485.34 lei” a fost finalizat în anul 2017.

Primarul Constantin Bană spune că este unul dintre cele mai mari și importante proiecte implementate în comună și speră că în scurt timp toate gospodăriile vor fi racordate la sistemul public de alimentare cu apă:

”Nu este singurul proiect finalizat în mandatul meu de primar dar este unul dintre cele mai importante. O investiție foarte mare, cu fonduri de la Guvernul României, prin PNDL I, de care se bucură toți locuitorii comunei Galiciuica. Sperăm că ușor, ușor se vor racorda la rețeaua de apă toate gospodăriile din comună”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.