PNL Craiova și-a ales un președinte fără calități de lider

1374

opreaLiberalii craioveni au renunțat la democrația sondajului și au trecut la cea a votului restrâns în Biroul Permanent Județean. Proccedura votului intern a anulat eventualele contestatții ale unui sondaj, o experiență prin care aceștia au mai trecut.

Mario Ovidiu Oprea a fost astfel stabilit candidat al PNL C la funcția de primar al Craiovei dar și președinte al acestui organism politic.

Marele pierzător al acestui vot intern este Ionuț Stroe, la prima vedere. A încercat să îl impună pe decanul Baroului Dolj, Lucian Săuleanu, dar se pare că membrii de partid activi nu l-au asimilat pe acesta. Era normal ca pierzând candidatura pentru omul pe care l-a susținut să cedeze și președinția.

Eu am mai scris că Ionuț Stroe nu este interest de o candidatură la Primăria Craiova și dacă decanul Lucian Săuleanu ar fi câștigat competiția devenea în secunda următoare și președinte al PNL Craiova.

Spuneam că la prima vedere marele pierzător al acestui vot este Ionuț Stroe, dar nu cred că suferă prea mult pentru că lupta lui este la București, unde încearcă să se impună în conducerea PNL.

Despre Mario Ovidiu Oprea o să avem timp să mai vorbim. Este un tip șters politic, dar cu o răutate nebănuită. A fost președintele PNL Dolj niște ani și rezultatele partidului au fost dezastruoase. Pentru că Mario Ovidiu Oprea nu are calități de lider.

sursa: staredefapt.ro