Portarul echipei lui Adrian Mititelu, FC U Craiova 1948, la un pas de pușcărie

835

Echipa de fotbal FC U Craiova 1948, a lui Adrian Mititelu, ar putea rămâne fără portar, întrucât acesta riscă să ajungă la pușcărie. Judecătoria Craiova l-a condamnat, luni, la 1 an și 2 luni de închisoare cu executare pe craioveanul Andrei Romis Preda, poreclit „Gogoașă“, legitimat la echipa de fotbal FC U Craiova 1948, pentru că în anul 2015 a bătut două persoane, frate și soră, cu o bâtă de baseball. În plus, în luna iunie, a fost trimis în judecată într-un alt dosar, tot pentru fapte cu violență.

Procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova l-au trimis în judecată pe „Gogoașă”, reținând în sarcina sa că, în seara zilei de 12 octombrie 2015, în parcarea unui bloc din cartierul craiovean Brazda lui Novac, a izbucnit o altercație între Andrei Romis Preda și un craiovean care l-a claxonat pentru că îl blocase cu mașina. Craioveanul a claxonat de mai multe ori, însă inculpatul Preda Romis Andrei a ieșit în fața imobilului și i-a adresat cuvinte jignitoare. S-au luat la ceartă, iar Preda a intrat în casă, de unde a revenit cu o bâtă de baseball din aluminiu. Inculpatul a lovit partea civilă cu pumnul și bâta de baseball în zona capului și peste corp. În timpul scandalului a fost lovită și sora bărbatului agresat, care a intervenit să-i despartă pe cei doi.

Ulterior, medicii legiști au constatat că bărbatul bătut a avut nevoie de opt – nouă zile de îngrijiri medicale, iar sora sa de șapte – opt zile.

Pe 16 iulie a.c., inculpatul a fost găsit vinovat de două infracțiuni de lovire și alte violențe și a fost condamnat la un an și două luni de închisoare cu executare. Sentința nu este definitivă, putând fi atacată cu apel la Curtea de Apel Craiova.