Portarul echipei lui Adrian Mititelu, FC U Craiova 1948, la un pas de pușcărie

0
760

Echipa de fotbal FC U Craiova 1948, a lui Adrian Mititelu, ar putea rămâne fără portar, întrucât acesta riscă să ajungă la pușcărie. Judecătoria Craiova l-a condamnat, luni, la 1 an și 2 luni de închisoare cu executare pe craioveanul Andrei Romis Preda, poreclit „Gogoașă“, legitimat la echipa de fotbal FC U Craiova 1948, pentru că în anul 2015 a bătut două persoane, frate și soră, cu o bâtă de baseball. În plus, în luna iunie, a fost trimis în judecată într-un alt dosar, tot pentru fapte cu violență.

Procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova l-au trimis în judecată pe „Gogoașă”, reținând în sarcina sa că, în seara zilei de 12 octombrie 2015, în parcarea unui bloc din cartierul craiovean Brazda lui Novac, a izbucnit o altercație între Andrei Romis Preda și un craiovean care l-a claxonat pentru că îl blocase cu mașina. Craioveanul a claxonat de mai multe ori, însă inculpatul Preda Romis Andrei a ieșit în fața imobilului și i-a adresat cuvinte jignitoare. S-au luat la ceartă, iar Preda a intrat în casă, de unde a revenit cu o bâtă de baseball din aluminiu. Inculpatul a lovit partea civilă cu pumnul și bâta de baseball în zona capului și peste corp. În timpul scandalului a fost lovită și sora bărbatului agresat, care a intervenit să-i despartă pe cei doi.

Ulterior, medicii legiști au constatat că bărbatul bătut a avut nevoie de opt – nouă zile de îngrijiri medicale, iar sora sa de șapte – opt zile.

Pe 16 iulie a.c., inculpatul a fost găsit vinovat de două infracțiuni de lovire și alte violențe și a fost condamnat la un an și două luni de închisoare cu executare. Sentința nu este definitivă, putând fi atacată cu apel la Curtea de Apel Craiova.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.