Povestea lemnului tăiat, Story Wood , la a doua ediție!

0
1969

Inițiată din dorința de a recupera trunchiurile copacilor bolnavi din parcurile Craiovei, tabăra de sculptură în lemn Story Wood Cut este unul dintre puținele evenimente de acest gen din țară. În afara scopului său artistic, creativ, tabăra are o misiune mult mai importantă pentru comunitatea noastră.

Vedem cum orașul se dezvoltă și prinde viață, transformăm spațiul urban din jurul nostru și oferim copiilor alternative frumoase de petrecere a timpului liber. Personal mă simt mai împlinit de fiecare dată când putem arăta copiilor noștri și întregii comunități că arta poate transforma spațiul uban, unde cu toții trăim.

Dacă la prima ediție a taberei, artiștii ne-au lăsat moștenire povești sculptate în trunchiurile de copaci din Parcul Tineretului, de această dată lucrările acestora vor înfrumuseța cel mai nou obiectiv peisagistic al municipiului nostru – Hanul Doctorului.

Iată că investițiile realizate în ultimii ani de municipalitate sunt puse în valoare și de instituțiile de cultură din subordinea Primăriei. Iar când imaginea de final este apreciată de craioveni, dar și de invitați străini sau instituții precum Asociația Municipiilor din România, doar așa putem ști că eforturile noastre nu au fost în zadar.

Felicit acești 6 mesageri ai artei care vor realiza în doar 7 zile opere de creație inedite – mobilier urban pentru comunitate. Le doresc multă putere de lucru și inspirație și aștept cu nerăbdare să ne bucurăm împreună de aceste realizări!

Mihail Genoiu 

primar Craiova 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.