Prefectul Sorin Răducan și-a dat demisia. În cei doi ani și jumătate de mandat a redat demnitatea acestei funcții

1941

prefect sorinrJoi, 16 martie 2017, ora 12.00, prefectul judeţului Dolj, Nicolae Sorin Răducan, şi-a înaintat demisia, din motive personale, ministrului în funcţie al Afacerilor Interne, Carmen Daniela Dan.

„La final de mandat, după mai bine de doi ani şi jumătate în care am fost onorat să reprezint judeţul Dolj din poziţia de prefect, îmi exprim speranţa că am reuşit să ating nivelul de importanţă şi demnitate pe care îl solicită această funcţie.

În calitate de reprezentant al Guvernului în teritoriu consider că am vegheat cu intransigenţă la respectarea şi aplicarea Constituţiei, a legilor, a ordonanţelor, a hotărârilor Guvernului, precum şi a ordinii publice, aşa cum mi-am luat angajamentul la momentul învestirii în funcţie. De asemenea, am susţinut toate măsurile ce mi-au fost propuse pentru a duce la relansarea economică a judeţului nostru.

Doresc să le mulţumesc tuturor reprezentanţilor instituţiilor şi structurilor cu care am colaborat foarte bine pe parcursul desfăşurării mandatului meu de prefect, reuşind astfel să ducem la îndeplinire obiectivele propuse în Programul de Guvernare şi să păstrăm un echilibru în întreg judeţul.

De asemenea, doresc să transmit mulţumiri colegilor din cadrul Instituţiei Prefectului, asigurându-i totodată, de aprecierea mea faţă de modul în care îşi desfăşoară activitatea în aplicarea legii şi în slujba cetăţenilor.

Nu în ultimul rând, mulţumesc reprezentanţilor mass-media pentru buna colaborare pe care am avut-o şi pentru modul echidistant în care au relatat de fiecare dată activitatea Instituţiei Prefectului Judeţului Dolj.

Vă asigur că şi de acum înainte, indiferent de funcţia ocupată, voi da dovadă de aceeaşi imparţialitate şi corectitudine în activitate” – Nicolae Sorin Răducan.

 Biroul de presă

Instituţia Prefectului – Judeţul Dolj