Președintele CJ Dolj, Cosmin Vasile: 38 de utilaje au intervenit noaptea trecută pe drumurile din județ! SC LDP este pregătită în continuare

0
268
Președintele Consiliului Județean Dolj, Cosmin Vasile, anunță că utilajele SC LDP sunt pregătite să intervină pe toate drumurile județene, iar dacă mai este nevoie, firmele care oferă servicii de deszăpezire sunt în alertă, fiind disponibile peste 40 de utilaje. De altfel, angajații SC LDP și-au făcut “încălzirea” încă de azi-noapte, când a nins în județul Dolj și a fost nevoie să intervină.
38 de utilaje au fost folosite pentru a îndepărta stratul de zăpadă așternut pe asfalt și pentru a împrăștia material antiderapant. În total, peste 270 de tone de nisip și sare au fost necesare pe parcursul nopții trecute pentru ca starea drumurilor să fie bună.
Situația meteorologică menține autoritățile în alertă. Cosmin Vasile a precizat că toate
utilajele SC LDP SA, truckere cu lamă și sărăriță, autogredere, wolle, buldoexcavatoare și tractoare sunt pregătite să intervină în funcție de evoluția vremii și de starea traficului pe drumurile județene.
Mai mult, dacă situația o va impune, se va apela și la firmele care oferă servicii de deszăpezire. Acestea au pregătite deja 22 de utilaje, iar alte 26 așteaptă solicitările coordonatorilor din teren.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.