Președintele CJ Dolj, Cosmin Vasile, la întâlnire cu primarii din GAL Calafat

0
350
Președintele Consiliului Județean Dolj, Cosmin Vasile, a avut, astăzi, o întâlnire de lucru cu reprezentanții celui mai mare Grup de Acțiune Locală din Dolj, GAL Calafat și i-a asigurat pe primarii care doresc proiecte cu fonduri europene de sprijinul autorităților județene.
 “Primarii ne-au vorbit despre proiectele finanțate cu ajutorul fondurilor atrase în urma asocierii lor. Edilii au înțeles că singura șansă pentru dezvoltarea comunităților pe care le gospodăresc sunt fondurile externe.
Autoritățile locale au la dispoziție mai multe linii de finanțare pe care le pot accesa pentru îmbunătățirea nivelului de trai al cetățenilor. Planul Național de Redresare și Reziliență, actualul Plan Național de Dezvoltare Rurală și viitorul Plan Național Strategic și Programul Operațional Tranziție Justă sunt instrumente pe care edilii trebuie să le folosească cu un plan bine stabilit.
Ne-am angajat să îi susținem pe toți primarii care reușesc să conceapă proiecte în beneficiul comunității, iar specialiștii noștri le vor sta la dispoziție pentru consultare și ghidare”, a precizat președintele CJ Dolj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.