Președintele CJ Dolj, Cosmin Vasile, pe șantierul deschis pe DJ 561A Giurgița – limita județului Mehedinți

0
530

Președintele Consiliului Județean (CJ) Dolj, Cosmin Vasile, a vizitat, astăzi, șantierul deschis pe DJ 561A – drumul de la Giurgița până la limita cu județul Mehedinți, care se reabilitează cu fonduri europene obținute de instituția pe care o conduce. Cosmin Vasile s-a declarat mulțumit de stadiul lucrărilor.

 „Astăzi am fost să urmăresc stadiul lucrărilor la primul tronson al drumului județean DJ 561A, pe distanța cuprinsă între localitățile Urzicuța și Băilești.
Echipele de muncitori lucrează la amenajarea rigolelor atât în Urzicuța, cât și în comuna Afumați. În extravilanul celor două localități se fac săpături pentru consolidarea laterală a drumului.
Proiectul presupune consolidarea drumului, executarea rigolelor, refacerea podurilor și podețelor, amenajarea de trotuare, treceri de pietoni, parcări și stații de autobuz.
Această arteră de circulație are 40 de kilometri lungime și traversează șapte localități. Modernizarea întregului drumul județean se realizează din fonduri europene de aproape 48 milioane de euro”, a precizat președintele CJ Dolj, Cosmin Vasile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.