Președintele Consiliului Județean Dolj la deschiderea Forumului Carierei: este un demers cu adevărat benefic pentru județul nostru

0
617

Prezent la deschiderea oficială a celei de-a treia ediții a Forumului Carierei, desfășurat la Universitatea din Craiova, președintele Consiliului Județean (CJ) Dolj, Ion Prioteasa, a evidențiat implicarea administrației în proiecte, inițiative și investiții capabile să contribuie la dezvoltarea economică a zonei și la susținerea întreprinzătorilor care pot crea locuri de muncă stabile.
Alături de președintele CJ Dolj, Ion Prioteasa, la evenimentul organizat în Aula „Mihai I al României“ au mai luat parte rectorul Universității din Craiova, prof. univ. dr. Cezar Spînu, subprefectul județului Dolj, Cristian Șovăilă, viceprimarul municipiului Craiova Stelian Bărăgan, directorul general al INCESA, prof. univ. dr. Leonardo Geo Mănescu, exponenți ai mediului de afaceri și studenți.
„Ne onorează să fim astăzi alături de dumneavoastră, așa cum am fost încă de la prima ediție a Forumului Carierei – un demers cu adevărat benefic pentru județul nostru, întrucât formează o punte de legătură între principalii angajatori doljeni și specialiștii de mâine, actualii studenți ai Universității din Craiova. Oricât de multe sondaje de opinie vor fi realizate, vom avea același rezultat – crearea locurilor de muncă reprezintă prioritatea în mediul urban, în timp ce, în mediul rural, lumea își dorește infrastructură îmbunătățită, conexiuni mai rapide cu localitățile mari”, a declarat președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, care a reamintit apoi investițiile majore ale Consiliului Județean Dolj menite și ele să atragă investitori care să ducă la crearea de locuri de muncă și, implicit, dezvoltarea Craiovei și a județului Dolj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.