Președintele FIFA, Giani Infantino, scrisoare de condoleanțe pentru familia și apropiații lui Ilie Balaci

0
882

Președintele FIFA, Gianni Infantino, a trimis o scrisoare către Federația Română de Fotbal, în care și-a exprimat regretul pentru decesul internaționalului român Ilie Balaci.

“Vă rog să acceptaţi condoleanţele mele pentru dispariţia lui Ilie Balaci, fost internaţional şi antrenor. În numele întregii comunităţi fotbalistice internaţionale, v-aş fi recunoscător dacă puteţi transmite condoleanţele noastre familiei şi celor dragi. Ne-am dori ca, într-o oarecare măsură, cuvintele noastre să aducă puţină pace şi alinare în aceste momente triste”, a scris preşedintele FIFA.

În cariera sa, Ilie Balaci a adunat 65 de selecţii în echipa naţională a României, în perioada 1974-1986. La nivel de club, şi-a petrecut cea mai mare parte a carierei la Universitatea Craiova. În 11 sezoane, a câştigat de două ori campionatul, în 1980 şi 1982, şi de patru ori a cucerit trofeul Cupei. După încheierea carierei de jucător, a antrenat mai multe echipe din România, Africa şi Orientul Mijlociu, devenind un manager de succes, cucerind 22 de trofee.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.