Prima ediție a hackathon-ului „Space Apps Challenge“, organizat la Craiova sub patronajul NASA, se desfășoară la Muzeul Olteniei

1191

În perioada 20-21 octombrie, Muzeului Olteniei va găzdui prima ediție a hackathon-ului „Space Apps Challenge“, organizat la Craiova sub patronajul NASA.
Hackathon-ul este un program de incubare de idei și soluții dezvoltate de NASA, derulat în fiecare an în toată lumea. În România, evenimentul a mai fost organizat la Cluj, București, Timișoara și Iași.
Tema pentru această ediție este „Pământul și Spațiul“ şi evenimentul se adresează tuturor celor ce au o pasiune pentru spațiu şi enigmele acestuia.
Poți face o echipă de lucru cu persoane tehnice din companiile locale, profesori, antreprenori, manageri de proiect, studenți, dar și designeri, artiști, care pot să te ajute să rezolvi problemele date de NASA. Pe timpul evenimentului, participanții vor avea parte de susținerea mentorilor, iar duminică echipele vor fi evaluate de antreprenori din industria IT-ului craiovean.