Primăria Cernătești și-a achiziționat și tractor pe lângă buldoexcavator

1127

tractorCostel Trăistaru este primarul comunei Cernătești din vara anului 2016. Cu diplomație, răbdare și consecvență reușește să pună în practică ceea ce și-a propus.  

În luna mai a anului 2017, Costel Trăistaru anunța că Primăria Cernătești și-a achiziționat un buldoexcavator și anunța că va urma să fie cumpărat, tot din fonduri proprii, un tractor cu remorcă.

În felul acesta, toate lucrările utilitare și deszăpezirea vor fi făcute cu utilaje propria, nemaifiind nevoie să fie plătite firme private pentru execuția acestora.

”Avem tractor, avem buldoexcavator, suntem în situația în care nu vom mai plăti pentru aceste utilaje atunci când vom avea lucrări de executat la nivelul comunei Cernătești.

În acest moment pot spune că suntem pregătiți și pentru iarnă. Cu tot cu remorcă, tractorul ne-a costat 154.888 lei. Banii vin din fonduri proprii.

Prețul pe tractor îl amortizăm anul viitor dintr-o singură lucrare, mai exact din decolmatarea șanțurilor de pe lungimea DJ 606 B și de pe versanți. Pentru a reduce cheltuielile, trebuie să ne autogospodărim”, a spus primarul comunei Cernătești, Costel Trăistaru.