Primăria Craiova începe de sâmbătă sărbătorirea persoanelor vârstnice! Activități programate la Centrul Multifuncțional și în Parcul Romanescu

916

Concursuri, spectacol de balet și o seară la Filarmonică se află printre activitățile pe care Primăria și Consiliul Local Craiova le-au pregătit pentru a sărbători Ziua Persoanelor Vârstnice. Sărbătoarea începe de mâine și va dura până pe 1 octombrie, când este Ziua Internațională a Vârstnicilor.

Primăria Craiova se preocupă constant de nevoile acestei categorii sociale, având în derulare mai multe programe menite să vină în sprijinul persoanelor vârstnice. Astfel, programele sociale derulate în cadrul Consiliului Local, prin Direcția de Asistență Socială, au ca principal scop îmbunătăţirea calităţii vieţii persoanelor vârstnice, prin crearea condiţiilor necesare atingerii unui anumit grad de autonomie şi prin prevenirea marginalizării şi excluderii sociale.

Acum, pentru a marca Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice – stabilită din 1991 în prima zi din octombrie – autoritățile locale din Craiova au pregătit un amplu program de activități, chiar de mâine, 29 septembrie a.c.

Seniorii Craiovei sunt așteptați la Centrul Multifuncțional Craiova, sâmbătă, între orele 10 – 14, pentru a participa la diverse concursuri dedicate acestora, iar după-amiaza, începând cu ora 18.00, sunt invitați la un spectacol de balet oferit de artiștii Operei Române din Craiova, la Teatrul de Vară din Parcul Romanescu. Luni, pe 01 octombrie, Filarmonica Oltenia își deschide porțile și pentru persoanele vârstnice, la un concert special, în limita locurilor disponibile.

Programul activităților dedicate persoanelor vârstnice:

Sâmbătă, 29 septembrie, între orele 10.00 – 14.00

  • Centrul Multifuncțional
  • Concursuri de table, șah.
  • Cursuri de dansuri de societate

Intrare gratuită, în limita locurilor disponibile.

Sâmbătă, 29 septembrie, ora 18.00

  • TEATRUL DE VARĂ – Parcul Nicolae Romanescu
  • ora 18.00 – Spectacol de balet oferit de Opera Română Craiova. Intrare gratuită, în limita locurilor disponibile.

ALTE ACȚIUNI:

  • Water Park – Zilele 28 septembrie – 01 octombrie. Intrare gratuită, în limita locurilor disponibile.