Primăria Filiași sărbătorește cuplurile ajunse la Nunta de Aur! Cei care s-au căsătorit civil în urmă cu 50 de ani sunt așteptați să se înscrie la eveniment

1855

Sub titlul „Primăvară-n toamna vieții”, Primăria orașului Filiași pregătește un nou eveniment de amploare, devenit deja tradițional! Vor fi sărbătorite toate cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie. Marea petrecere, ajunsă la ediția a III-a, a fost programată pentru 18 octombrie a.c. și pentru ca nu cumva să uite pe cineva, autoritățile locale fac apel la toți cei care au rezistat împreună 50 de ani să treacă pe la primărie și să se înscrie pe listă.

Primăria orașului Filiași organizează, pe 18 octombrie a.c., ediția a III-a a evenimentului „Primăvară-n toamna vieții!”. Este vorba despre o manifestare dedicată cuplurilor din Filiași care au împlinit 50 de ani de căsătorie. Pentru a nu scăpa din vedere pe cineva ajuns la Nunta de Aur, autoritățile roagă cuplurile din localitate care și-au oficializat căsătoria civilă în anul 1968 să treacă pe la primărie sau la Casa de Cultură pentru a stabili detaliile participării la eveniment.