Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, anunță că luni se deschid punctele de vaccinare! Autoritățile locale s-au descurcat cum au putut, achiziționând produse chiar și de la comercianții alungați de Prefectură din Târgul de Crăciun

0
313

Obligate să se descurce cum pot, autoritățile locale din Craiova au reușit, într-un timp record, să amenajeze spațiile pentru puncte de vaccinare. Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, a povestit că a găsit unele din obiectele absolut necesare chiar la comercianții alungați de Prefectură din Târgul de Crăciun:

„De luni, la Sala Polivalentă din Craiova, vor fi deschise opt puncte de vaccinare, astfel încât se pot vaccina 480 de persoane pe zi. Medicii și asistentele provin de la centrele școlare, mobilierul pus la dispoziție este de la Sala Polivalentă și de la un hotel, iar materialele sanitare provin de la spitalele subordonate primăriei.

Din păcate, a trebuit să ne organizăm cum am putut, fiindcă abia mâine apare Ordonanța de Urgență, dar ni s-a cerut de guvern sa deschidem centrele luni. Fără proceduri pentru achizițiile de urgență, fără personal suficient, cu ce am găsit rapid prin vecini. Culmea este ca aveam nevoie de o chiuvetă cu bidon și am găsit, rapid, de pe o oră pe alta, de la unul dintre comercianții alungați de prefect din Târgul de Crăciun…”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.