Primarul Craiovei, Mihail Genoiu: Au început lucrările la Stadionul de Atletism!

1712

Craiova va avea un stadion de atletism de categoria III IAAF (noi țintim chiar categoria a II-a) ce va putea găzdui chiar competiții de Campionat European. Lucrările au început încă de săptămâna trecută și vor dura 10 luni.

Stadionul va găzdui 5015 locuri pentru spectatori, dotări pentru sportivi, arbitri, media, și va fi dotat cu instalație de iluminat nocturn pentru competiție și va fi dotat cu un teren competițional de atletism cu pistă de 400 metri, o zonă de încălzire, vestiare, spații comerciale și de alimentație publică, sala de forță cu vestiar și grupuri sanitare.

La etajul al doilea se află zona administrativă, birouri, camere media și o sală de interviuri de 50 de locuri pentru reporteri.

Etajul al treilea reprezintă nivelul de observație al competiției cu o zonă VIP, camerele de comentatori sportivi și spații de filmare (linie start și linie finish).

Pentru activitati de incalzire se va construi o pistă standard de 200 metri pentru alergare cu 4 culoare și 100 m alergare în linie dreaptă.

#StadionAtletism
#CraiovaSportiva
#AdministratiaPSD
#Atletism
#Craiova

Mihail Genoiu

primarul municipiului Craiova