Primarul Craiovei, Mihail Genoiu: Domnule Giugea, din acest moment refuz să cobor la nivelul la care ați dus discuțiile! Prefer să vă ignor!

0
1716

Liberalul Giugea ar face orice ca sa fie desemnat candidatul PNL la primaria Craiova. In fiecare zi mai posteaza o tampenie pe Facebook, se mai filmeaza pe langa o cale ferata, vede filme cu spioni prin Primarie sau arunca minciuni despre cum Olguta Vasilescu si Mihail Genoiu fura din salariile angajatilor.

Pentru ca deja nivelul este unul josnic care depaseste orice limita, primarul Craiovei, Mihail Genoiu, i-a transmis liberalului ca de azi inainte o sa il ignore si ca nu o sa se coboare la nivelul acestuia:

”Atunci când nu ai subiecte să ataci administrația locală pentru că își face treaba, atunci când nu ai soluții la problemele craiovenilor și nici nu știi care sunt reglementările legale după care funcționează o administrație locală, alegi calea atacului la persoană, josnic și nerușinat.

Ca absolvent de Carol, mă preocupă soarta clădirii și a colegiului și am făcut toate demersurile pentru a stopa degradarea clădirii, demarând procedurile necesare reabilitării acestei clădiri-monument istoric de categoria A.

Când erați prefect de ce nu ați făcut presiuni asupra factorilor de decizie să fie reabilitat colegiul cu fonduri europene nerambursabile, așa cum a fost Muzeul de Artă? Atunci axele permiteau. După 2012, limita pentru clădiri monument este de 5 milioane de euro cu tot cu cofinanțarea Primăriei. Iar pe celelalte axe se puteau renova doar clădiri de colegii tehnice, nu teoretice, cum este cazul Colegiului Carol I.

Domnule Giugea, din acest moment refuz să cobor la nivelul la care ați dus discuțiile! Nu v-am jignit niciodată și am crezut că puteți contribui la deblocarea reabilitării Colegiului Carol I de care tot susțineți că vă pasă, dar m-am înșelat! Dumneavoastră sunteți în pre-campanie și nu știți ce să mai inventați ca să fiți candidatul oficial! E treaba dumneavoastră dacă acesta este nivelul la care vă puteți prezenta!

Eu am dat posibilitatea la mii de oameni, timp de zeci de ani, să pună mâncare pe masa familiei de acasă, am făcut multe lucruri în viață cu care mă mândresc, atât în privat cât și în administrație, spre deosebire de dumneavoastră care v-ați agățat de tot ce s-a putut și nu ați lăsat nimic în urmă! Nici ca prefect, nici ca deputat! Cum vă permiteți să comentați despre activitatea cuiva când dumneavoastră ați depins dintotdeauna de salariul de la stat și habar nu aveți ce înseamnă să depindă măcar alți doi oameni de munca și gândirea ta? Nivelul discuțiilor l-ați dus la un nivel la care eu nu pot să cobor. Prefer să vă ignor!”, a scris pe Facebook Mihail Genoiu, primarul municipiului Craiova.