Primarul municipiului Calafat a vizitat scolile pentru a se asigura ca nu vor fi probleme la inceput de an scolar

0
549

”Din dorința de a mă asigura că debutul noului an școlar ne va găsi fără probleme, am efectuat vizite în toate unitățile de învățământ din municipiul Calafat. Acestea au coincis în mare parte cu vizitele în teren ale reprezentanților Ministerului Educației și Inspectoratului Școlar Județean Dolj.

Până în acest moment am modernizat cu fonduri proprii bazele sportive ale școlilor generale, Constantin Gerotă și Gheorghe Brăescu, iar la Liceul Teoretic Independența am reabilitat un teren de sport.

Primăria municipiului Calafat a alocat suma de 50000lei din lista Liceului Teoretic Independența pentru achiziționarea unui generator, menit să asigure funcționarea energiei electrice în situații de avarie.

Tot la inițiativa administrației publice locale, Grădinița cu program prelungit nr. 3 Calafat, va beneficia din această toamnă de un sistem de încălzire, acesta incluzând o centrală proprie.

În acest moment Primăria municipiului Calafat a alocat suma necesară pentru reparații la tavanul și acoperișul clădirii în corpul principal al școlii Constantin Gerotă. Pe viitor la acestă unitate intenționăm printr-un proiect să reabilităm în întregime ambele localuri.

De asemenea pe fiecare unitate de învățământ am verificat și aproximat împreună cu membrii din conducere, stocul și necesarul de lemne pentru sezonul rece.

Micile nereguli observate au fost dezbătute cu directorii școlari și urmează să fie remediate în următoarea săptămână, astfel încât preșcolarii, elevii și cadrele didactice să-și desfășoare activitatea în cele mai bune condiții.

În această toamnă vor începe lucrările pentru construirea unei grădinițe cu program normal în locația str. Nicolae Balcescu nr.10 din municipiul Calafat.
Valoarea acestui proiect este de 2.505.554,54lei, acesat în parteneriat cu Ministerul Educației Național, finanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională.
#NouăNePasă #PrimăriaCalafat ”

sursa: pagina Facebook Primaria Municipiului Calafat

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.