Primarul orașului Filiași, Costeluș Gheorghe, se alătură ”Cântecului pentru Iulia și Anays”

3472

gheorghe costelusPe 08 decembrie 2017, am organizat împreună cu colega de liceu, Valentina Violeta Dragă, cu Daniel Călărașu și Asociația Tedy Bear din Craiova, cu Alin Mondescu și Asociația Frații Racoțeanu din Filiași, spectacolul caritabil ”Cântec pentru Iulia și Anays”.

Ne-au fost alături artiștii Constantin Enceanu, Paula Butușină, Cristian Bănățeanu, Mădălina Dumitrescu și Formația Casei de Cultură Filiași. Spectacolul a fost prezentat, într-un mod cum numai ea știe, de Mirabela Gagiu, căreia îi mulțumesc și pe această cale că ne-a fost alături.

Au fost alături de noi vicepreședintele CJ Dolj, Oana Bică, primarul orașului Filiași, Gheorghe Ilie Costeluș, și mulți filieșeni. Împreună am strâns pentru Iulia și Anays 16300 lei.

În seara de vineri, 08 decembrie 2017, primarul Gheorghe Ilie Costeluș a spus că va propune Consiliului Local Filiași aprobarea sumei de 20000 lei pentru cele două micuțe. Și s-a ținut de cuvânt.

Consiliul Local Filiași, la propunerea primarului Gheorghe Ilie Costeluș, a votat suma promisă. Felicitări, domnule primar Gheorghe Ilie Costeluș pentru gestul de a vă alătura efortului locuitorilor pe care îi reprezentați de a salva cele două micuțe!