Primarul orasului Filiasi deschide usa investitorilor. Investitii de 26.000.000 euro si peste 300 locuri de munca

3034

In trecut, administratia locala Filiasi nu a facut nici un efort pentru atragerea de investitori, desi doritori au fost. Cum sa investesti intr-un oras, unde toate usile iti sunt inchise.

De cativa ani, lucrurile s-au schimbat și noul primar, Costelus Ilie Gheorghe, nu numai ca are deschiderea necesara dar face si eforturi pentru a aduce investitii private in oras, intelegand ca acestea vor aduce locuri de munca si fonduri la bugetul local, din taxe si impozite.

In ultimele zile, doua investitii de proportii au fost anuntate de primarul orasului Filiasi.

Prima investitie vine din partea celor de la Penny, care isi vor face, la Filiasi, un depozit regional, investitie in valoare de 25.000.000 euro si care va crea 230 locuri de munca

”S-au demarat documentele pentru CEA MAI MARE INVESTITIE privata, postdecembrista, din FILIASI ( 1.150 miliarde Lei vechi ).

Am eliberat Certificatul de Urbanism pentru initiere PUZ pentru unul dintre cele mai mari centre logistice din EU.

Din primele estimari este vorba de cea mai mare investitie privata din zona, adica 25.000.000 Euro care va crea 230 locuri de munca”, a anuntat Costelus Ilie Gheorghe.

A  doua investitie vine din partea firmei MariGab Com SRL, cu o valoare de 1.000.000 euro si care va crea 50-60 locuri de munca.

Cel care a facut anuntul a fost tot primarul Costelus Ilie Gheorghe:

”Un alt nou investitor in orasul Filiasi. Inca 1.000.000 Euro investitie in urmatorul an si inca 50-60 locuri de munca, in orasul nostru.

Multumim MariGab Com SRL pentru faptul ca ati ales Filiasiul pentru aceasta investitie!”.