Primarul orasului Segarcea, Nicolae Tutunaru: Am semnat contractul de concesiune a serviciului de utilitate publica de distribuție a gazelor naturale

0
798

Ieri la sediul Primăriei orașului Segarcea, împreună cu reprezentantul firmei câștigătoare a licitației publice, Premier energy, am semnat contractul de concesiune a serviciului de utilitate publica de distribuție a gazelor naturale pentru obiectivul „INFIINTARE SISTEM DE DISTRIBUTIE GAZE NATURALE IN ORASUL SEGARCEA, JUDETUL DOLJ”.

Proiectul presupune realizarea rețelei de distribuție a gazelor naturale în orașul Segarcea pe o lungime de 41 km. Valoarea totala a investiției este de 17.273.698,59 lei cu TVA.

Racordarea la rețeaua de gaze va reprezenta nu doar un alt standard în ceea ce priveşte confortul şi calitatea vieţii, ci şi noi perspective în plan economic, prin atragerea unor investitori care pot crea locuri de muncă şi pot genera venituri mai mari pentru bugetul local.

Astfel, Segarcea este prima localitate de pe tronsonul întâi al magistralei Craiova – Calafat, respectiv Craiova-Segarcea, care a semnat un contract de acest tip!

Nicolae Tutunaru 

primar orasul Segarcea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.