Prinși de polițiștii BCCO Craiova cu 350 grame de canabis! Patru persoane sunt în arest

0
289

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Craiova, au prins în flagrant 7 persoane, din județul Olt, care intenționau să comercializeze canabis. Pentru patru dintre aceștia Tribunalul Dolj a emis mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

La data de 23 februarie a.c., polițiștii Serviciului Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Craiova, au organizat 2 acțiuni de prindere în flagrant, în Slatina, în urma cărora au identificat 7 tineri, care intenționau să pună în vânzare cantitatea de 350 g de canabis.

Ulterior, polițiștii au pus în executare 11 mandate de percheziții domiciliare la adrese din județul Olt, folosite de persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și deținere de droguri de risc.

Astfel, având în vedere probatoriul administrat în cauză, 4 persoane cu vârste cuprinse între 19 și 30 de ani, din Slatina, au fost reținute de procurori pentru 24 de ore, în timp ce față de alți 2 tineri de 20 de ani, din Slatina, a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Ulterior, Tribunalul Dolj a emis mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele celor 4 persoane reținute.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române. De asemenea, la activități au participat și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 × 3 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.