Programul național de cadastrare: Peste 5.600 de cărți funciare eliberate gratuit pentru localnicii din comunele Călărași, Măceșu de Sus, Ostroveni și Valea Stanciului

1000

Peste 5600 de cărți funciare au fost eliberate gratuit pentru proprietarii imobilelor din comunele Călărași, Măceșu de Sus, Ostroveni și Valea Stanciului, prin Programul național de cadastrare și carte funciara 2015-2023. Proprietarii vor primi cărțile funciare eliberate gratuit, chiar de mâine.

Primarii celor patru unități administrativ- teritoriale au preluat astăzi documentele care atestă înregistrarea în evidențele de cadastru și carte funciară a 5665 de terenuri agricole, cu suprafața totală de 2981,84 hectare. În comunele Călărași, Măceșul de Sus, Ostroveni și Valea Stanciului, lucrările de înregistrare sistematică a proprietăților pe sectoare cadastrale au început la finalul anului 2017 și au fost finanțate din veniturile proprii ale Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară, prin Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Dolj.