Proiect de infrastructură, în valoare de 12.816.116 lei, pentru Calafat, alocat de Guvernul PSD prin FDI

0
589

Proiect de infrastructură în valoare de 12.816.116 lei, aprobat pentru municipiul Calafat din Fondul de Dezvoltare și Investiții

Conform Ordinului Președintelui Comisiei Naționale de Strategie și Prognoză nr. 280/02.10.2019, municipiul Calafat va beneficia de finanțare pentru Proiectul Modernizare străzi localitatea Ciupercenii Vechi.

Străzile ce fac obiectul proiectului şi urmează a fi reabilitate și modernizate sunt: Strada I, str. Florilor, str. Narciselor, str. Berzelor, str. Cooperației, str. Rândunica Tr I, str. Rândunica Tr II, Strada Mare, str. Ghioceilor, str. Viticultorilor, Strada 2, str. Nisipeni, str. Șalupei, str. Viorelelor, str. Plopilor, str. Morii, str. Pinilor, str. Carierei Tr I, str. Carierei Tr II.

Proiectul se încadrează în Strategia de dezvoltare locală și județeană și face parte din obiectivul asumat prin Programul de guvernare de realizare a unei creșteri economice inteligente, sustenabile și inclusive.

Obiectivul general al proiectului este dezvoltarea infrastructurii de transport în zonă, prin punerea la dispoziția utilizatorilor a unei rețele de străzi care să satisfacă cerințele cu privire la siguranța circulației și gradul de confort, prin încurajarea și implementarea principiilor de piață.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.