PSD Calafat: La fel ca in anii trecuti, vom contiua sa sustinem invatamantul si sanatatea

0
606
In curand vom avea un nou buget al Calafatului. La fel ca in anii trecuti vom contiua sa sustinem neincetat invatamantul si sanatatea. PSD Calafat va continua sa sustina majorarea burselor pentru elevii dar si investitii in unitatile de invatamant.
Copiii orasului au nevoie de cele mai bune conditii de invatamant si vom face tot posibilul ca acest lucru sa se intample. Vom investi in dotari educationale moderne dar vom aloca bani si pentru reparatii si investitii absolut necesare. La scoala Gheorghe Braescu este necesara o sala de sport, acoperisul scolii Constantin Gerota trebuie reparat, Clubul Copiilor care este o cladire istorica si simbolica pentru orasul nostru trebuie renovat.
Necesitatile sunt mult mai mari si de aceea rugam directorii scolilor sa trimita listele cu necesitati Consiliului Local. Vom sustine alocarea banilor pentru necesitatile spitalului si pentru orice proiect pe fonduri europene.
Ne vom opune continuarii angajarii pe criterii clientelare la primarie si alte institutii din arealul acesteia. Banii trebuie sa ajunga la lucrurile care sunt necesare calafetenilor, nu in salarii platite lipitorilor de afise si rudelor unor politicieni locali ajunsi vremelnic la putere.
Mihai Cotea 
presedinte PSD Calafat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.