Radio Guerrilla – Times New Roman 1-0. Dobrovolschi a câștigat procesul cu Eftimie

1703

Matinalul Radio Guerrilla Mihai Dobrovolschi a avut câștig de cauză în procesul pe care i l-a intentat lui Ovidiu Eftimie pentru o postare pe care acesta a făcut-o pe blogul personal, www.eftimie.net.

Dobro ar trebui să primească despăgubiri de 3.000 de euro, a decis Curtea de Apel, după ce în prima instanță realizatorul Guerrilla pierduse procesul.

Publicitate

Totodată, Eftimie trebuie să publice decizia instanței „pe blogul www.eftimie.net, cu aceleaşi caractere cu care sunt tipărite articolele contestate de către reclamant”, mai arată decizia Curții de Apel, publicată pe Portalul Instanțelor de Judecată.

Cum s-a ajuns aici? După ce Ovidiu Eftimie a scris într-o postare pe blog că Dobrovolschi ar fi „acoperit”.

„El a scris niște texte acum câteva luni, pe blog și pe Facebook cum că aș fi acoperit. Am zis că nu am de ce să accept acest lucru, iar libertatea de exprimare este garantată în măsura în care nu se ating alte drepturi, cum ar fi dreptul meu la demnitate”, a spus Mihai Dobrovolschi pentru Paginademedia.ro.

„Pe cei care mă atacă atât de puternic o să-i acționez în judecată. Cu asta nu mă joc, pentru că e vorba de reputația mea”, a mai adăugat Dobro.

Citeste toata stire pe paginamedia.ro