Razie de amploare în Craiova! Oamenii legii au depistat o persoană care părăsise carantina

510

Aseară, între orele 19.00-23.00, polițiști din cadrul Serviciul de Ordine Publică, Serviciului Criminalistic, Poliției Municipiului Craiova –  Secțiile de Poliție  1-6, Biroul Rutier, Biroul de Investigații Criminale şi Biroul Centrul Universitar, Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dolj, jandarmi din cadrul  IJJ Dolj și GJMb Craiova și pompieri din cadrul ISU Dolj au desfășurat  o acțiune pe raza Municipiului Craiova, pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-COV2,  precum şi pentru prevenirea  altor fapte cu impact negativ asupra siguranţei cetăţeanului.

La acțiune au participat peste 70 de efective, fiind legitimate peste 400 de persoane,  controlate peste 120 de autovehicule, efectuate peste 280 de controle corporale și 55 de controale ale bagajelor.

În urma activităților desfășurate, au fost constatate 2 infracțiuni în flagrant și au fost aplicate 83 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 25.000 de lei, dintre care 42 de sancțiuni conform Lg.55/2020. De asemenea, polițiștii au reținut un permis de conducere.

Totodată, a fost depistată o persoană care a părăsit locația în care a fost izolată/carantinată, anunță IPJ Dolj.